Schoonheidsinstituut Jacky Rutten

Specifieke behandelingen met anti-age behandelingen ter verbetering van de huid.

IMAGE Fruitzuur behandelingen: De enige peelingen die individueel op maat kunnen worden afgestemd geschikt voor alle huidtypen.

Om de huid te verjongen, rimpels te verminderen, beschermen, hydrateren en energie te geven. Huidprofessionals over de hele wereld gebruiken IMAGE producten

Geweldig voor een jeugdige en stralende huid! (kuur van zes keer om de 2 weken)

Serie van zes keer fruitzuurpeeling: €300,-, of per keer vanaf € 60,-

Green Peel Herbal Peeling

Door de hoeveelheid kruiden aan te passen aan een huidconditie en het huidtype, is het mogelijk om een behandelingsplan op maat voor te stellen. Een natuurlijke, plantaardige formule ontwikkeld volgens dermatologische principes.

Of het nu een zachte verfrissing, een actieve revitalisering of een intensieve peeling wordt, je beslist de doelstelling van de behandeling na een huidanalyse en gesprek met de schoonheidsspecialiste.

Fresh Up Green Peel: €85,-

De zachte methode voor een frissere uitstraling en glans, voor een direct zichtbaar effect of als kuur. Een verhoogde absorptie van actieve ingrediënten of doeltreffende hydratatie van de huid.

Energy Green Peel: €120,-

Dit is een behandeling die de huid een energieboost geeft, die direct zichtbaar is. Het is een gerichte, intensieve behandeling voor de huid in nood aan regeneratie. Activeert de bloedcirculatie en het metabolisme.

Classic Green Peel €200,-

Biedt oplossing voor huidproblemen zoals verwijde poriën, onzuivere huid, huid in nood aan regeneratie, vale huid, slechte circulatie zonbeschadigd en verslapte huid.

De meeste huidstoornissen kunnen succesvol behandeld worden in enkele behandelingen. Vernieuwing van de huid, maar zonder schadelike chemische stoffen en zonder cosmetische chirurgie. (Een nieuwe huid in 5 dagen)

Nous natural facelift massage

It’s natural face lifting.

Natural Face Lifting is een manuele verjongingskuur van het gelaat, de hals, en het decolleté, een natuurlijke facelift voor vrouwen en mannen.

Door de combinatie van verschillende intensieve technieken en lymfedrainage wordt de huid op een natuurlijke manier gelift.

Al na 1 behandeling heeft de huid een frisse éclat

Een frisse vitaliteit verschijnt.

De behandeling

Natural Face Lifting is een volledig manuele behandeling en bestaat uit:

Tonifiërende (stimulerende) behandeltechnieken:

Intense effleurages, bindweefseltechnieken, lichte fricties en verschillende knedingen wisselen elkaar af.

Door die combinatie van bovenstaande technieken bekomen we het resultaat van een facelift op een natuurlijke manier.

De huid wordt geprikkeld waardoor die terug actiever en beter begint te werken en er dan ook jonger uitziet.

Zonder operationele ingreep zal u er jaren jonger en ‘natuurlijk’ gaan uitzien. Daarbij komt dat uw huid er veel beter en gezonder uitziet.

U ervaart een zeer aangename, ontspannende behandeling. Vanaf de eerste behandeling voelt uw gezicht steviger en jonger en dit steeds meer na verloop van de kuur.

Micro-needling: Enterpen
Per keer heel het gelaat €95,-

Bij zes behandelingen een beter effect, dan €75,- per keer

Dermabrasie per keer €60,-

De huid in de diepte vernieuwen zonder de opperhuid te beschadigen. Dit kan met de ENTERPEN™! De nieuwste micro-needling techniek. Een behandeling met de ENTERPEN™ is geschikt voor het verstevigen van de huid door het stimuleren van de collageen en elastine aanmaak en het verminderen van littekens die zijn ontstaan door acné. Ook fijne lijntjes verminderen of geheel verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de micro-needling behandelingen.

Hoe werkt micro-needling?

Met micro-needling (een vorm van Collageen Inductie Therapie) wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine openingen in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling maakt de huidspecialist gebruik van krachtige werkstoffen gericht op wat jouw huid nodig heeft. Tijdens de behandeling wordt diep in de huid het natuurlijke herstelproces geactiveerd waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender.

Indicaties micro-needling

Een micro-needling behandeling kan voor vele indicaties worden ingezet. We maken een onderscheid in cosmetische micro-needling en medische micro-needling behandelingen. Bij een cosmetische behandeling werken we met een behandeldiepte tot 1,0 mm. De herstelperiode is hier maximaal 12 uur. Cosmetische micro-needling wordt gebruikt om de huid te verbeteren, gladder te maken en de huidstructuur te verfijnen. Het betreft de volgende indicaties:

  • Fijne lijntjes
  • Zonbeschadigingen
  • Stimuleren doorbloeding
  • Diffuse couperose
  • Grauwe huid
  • Grove huidstructuur

Bij een medische behandeling werken we met een behandeldiepte vanaf 1,0 mm. De herstelperiode is hier maximaal 48 uur. Medische micro-needling wordt gebruikt om de huid nog dieper te verbeteren en de huidstructuur te herstructureren. Het betreft de volgende indicaties:

  • Littekens
  • Rest-acne
  • Striae / striemen
  • Vergrote poriën

Home
Schoonheidsinstituut Jacky Rutten
Shop