Schoonheidsinstituut Jacky Rutten
MINI BEHANDELING 30 min € 32,50 Reiniging, epileren, peeling, masker, dagverzorging
BASIS BEHANDELING 55  min € 41,50 Reiniging, epileren, peeling, stoombad, massage, masker, dagverzorging
MAXI BEHANDELING 85  min € 63,50 Reiniging, epileren, peeling, stoombad, uitgebreide massage, masker en dagverzorging

 

Bij deze traditionele behandelingen werken wij met de producten die op de huid zijn afgestemd en eventueel inclusief waxen lip/kin en verven wimpers/wenkbrauw indien gewenst.

Injectables

...

Manicure en voetverzorging

...

Wimpers en wenkbrauwen

...

Hoofdhuidmassage en oorkaarsen

...

Lichaamsmassage

...

Harsen

...

Prijslijst behandelingen:

Harsen

Bovenlip € 12,50
Bovenlip en kin € 17,50
Bovenlip, kin en kaak € 22,50
Onderbenen, bikini, oksels, (vakantieklaar)
Armen € 19,00
Onderbenen € 19,00
Onder,- en bovenbenen € 31,00
Oksels € 15,00
Rug € 27,50
Bikini (zijkant bikini) € 22,50
Brazillian Wax, streepje in het midden, de rest onthaard: € 32,50
Hollywood Wax, geheel ontharing bikini en anus € 42,50,-
Tanningspray, full body  € 27,50-

 

Verven

Wimpers € 17,50
Wimpers en wenkbrauwen € 20,00
Henna wimpers en wenkbrauwen € 22,50

Epileren

Wenkbrauw € 13,50
Wenkbrauw en extra modelleren € 20,00
Elektische epilatie per 15 min € 30,00

Handen en voeten

Pedicuren € 32,50
Manicuren € 32,50

Lichaamsmassage

60 minuten € 52,50
90 minuten € 62,50

 

Lichaamsmassage

De werking van massage

Waarom werkt een massage? Tijdens een massage worden bepaalde processen geactiveerd in het lichaam. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat een ‘standaard’ massage de volgende effect  bewerkstelligt:doorbloeding

Een fysieke massage brengt in eerste instantie warmte en druk. Spiermassa, pezen, huid, zelfs organen worden warm onder de voortdurende beweging of druk van een massage. Warmte maakt soepel, zelfs op het kleinste niveau, met alle positieve gevolgen van dien: pezen worden weer buigzaam, littekenweefsel weer zacht en de huid weer flexibel. Onder de uitgeoefende druk worden zenuwen geprikkeld die opdracht geven tot vaatverwijding, ofwel betere doorbloeding. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd en voedingstoffen en zuurstofniveau worden beter aangevoerd. Massage bevordert ook de afvoer van vocht en bevordert de stofwisseling.

Edelsteenmassage €62,50-

Edelstenen geven tijdens de massage hun unieke zuivere trilling en mineralen af aan de huid. Blokkades worden hiermee opgeheven en het energieveld wordt gereinigd. Tijdens een edelsteenmassage wordt het lichaam in evenwicht gebracht en het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd. Spanningen en stress worden afgevoerd en vervangen door nieuwe, sprankelende energie. De edelstenen kunnen zowel warm als koud worden gebruikt tijdens de massage, dit is afhankelijk van de klacht.

Hoofdhuidmassage en oorkaarsen €52,50 –

De meest ontspannende massagetechnieken voor een heerlijke en weldadige hoofdmassage.Wie wel eens een hoofdmassage heeft gehad weet dat het hoofd een heerlijke en dankbare plek is om gemasseerd te krijgen.

Logisch misschien wel als je ziet wat we allemaal met ons hoofd doen. We observeren, denken, luisteren, piekeren en ga maar door. Een hoofdmassage is een weldadige oase van rust in een druk en jachtig leven. Na de massage worden oorkaarsen toegepast.

BIOSUN Oorkaarsen werken lichaamszuiverend

Een lichte onderdruk (schouweffect) in de oorkaars en een trilling van de stijgende lucht is te wijten aan de natuurlijke beweging van de vlam, dit zorgt voor een lichte massage van het trommelvlies. Dit brengt een intensief gevoel van aangename warmte teweeg en een “bevrijdend” aanvoelende drukregeling in het oor- voorhoofd- en bijholten gebied.

Deze lichamelijke prikkel wordt bijna onmiddellijk na het aanwenden beschreven als een weldadig gevoel, druk- en pijnverminderend, vooral in hoofd- en oorgebied. Spontaan kan dit eveneens een vrijere neus ademhaling en een beter geurvermogen tot gevolg hebben, ook bij een tot dan toe verstopte neus. Bovendien geeft deze ceremonie een heerlijk gevoel van ontspanning. Een zeldzame gewaarwording van geluk en geborgenheid.

Heerlijke combi om dit te ervaren ! Behandeling alleen oorkaarsen per keer €22,50-

Afspraak maken: 0413 255 766 of info@jackyrutten.nl

U kunt ook een bericht sturen:

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]