Schoonheidsinstituut Jacky Rutten

Green Peel Herbal Peeling

Door de hoeveelheid kruiden aan te passen aan een huidconditie en het huidtype, is het mogelijk om een behandelingsplan op maat voor te stellen. Een natuurlijke, plantaardige formule ontwikkeld volgens dermatologische principes.

Of het nu een zachte verfrissing, een actieve revitalisering of een intensieve peeling wordt, je beslist de doelstelling van de behandeling na een huidanalyse en gesprek met de schoonheidsspecialiste.

Fresh Up Green Peel: €87,50-

De zachte methode voor een frissere uitstraling en glans, voor een direct zichtbaar effect of als kuur. Een verhoogde absorptie van actieve ingrediënten of doeltreffende hydratatie van de huid.

Energy Green Peel: €122,50-

Dit is een behandeling die de huid een energieboost geeft, die direct zichtbaar is. Het is een gerichte, intensieve behandeling voor de huid in nood aan regeneratie. Activeert de bloedcirculatie en het metabolisme.

Classic Green Peel €202,50-

Biedt oplossing voor huidproblemen zoals verwijde poriën, onzuivere huid, huid in nood aan regeneratie, vale huid, slechte circulatie, zonbeschadigde- en verslapte huid.

De meeste huidstoornissen kunnen succesvol behandeld worden in enkele behandelingen. Vernieuwing van de huid, maar zonder schadelijke chemische stoffen en zonder cosmetische chirurgie.

(Een nieuwe huid in 5 dagen)

Afspraak maken: 0413 255 766 of info@jackyrutten.nl