Schoonheidsinstituut Jacky Rutten

Hoofdhuidmassage en oorkaarsen €52,50-

De meest ontspannende massagetechnieken voor een heerlijke en weldadige hoofdmassage.Wie wel eens een hoofdmassage heeft gehad weet dat het hoofd een heerlijke en dankbare plek is om gemasseerd te krijgen.

Logisch als je ziet wat we allemaal met ons hoofd doen. We observeren, denken, luisteren, piekeren en ga maar door. Een hoofdmassage is een weldadige oase van rust in een druk en jachtig leven. Na de massage worden oorkaarsen toegepast.

BIOSUN Oorkaarsen werken lichaamszuiverend

Een lichte onderdruk (schouweffect) in de oorkaars en een trilling van de stijgende lucht is te wijten aan de natuurlijke beweging van de vlam, dit zorgt voor een lichte massage van het trommelvlies. Dit brengt een intensief gevoel van aangename warmte teweeg en een “bevrijdend” aanvoelende drukregeling in het oor- voorhoofd- en bijholten gebied.

Deze lichamelijke prikkel wordt bijna onmiddellijk na het aanwenden beschreven als een weldadig gevoel, druk- en pijnverminderend, vooral in hoofd- en oorgebied. Spontaan kan dit eveneens een vrijere neus ademhaling en een beter geurvermogen tot gevolg hebben, ook bij een tot dan toe verstopte neus. Bovendien geeft deze ceremonie een heerlijk gevoel van ontspanning. Een zeldzame gewaarwording van geluk en geborgenheid.

Heerlijke combi om dit te ervaren ! Behandeling alleen oorkaarsen per keer €22,50,-

Afspraak maken: 0413 255 766 of info@jackyrutten.nl