Schoonheidsinstituut Jacky Rutten

Injectables

Behandelingen door Dr. Ron van Dijl.

Om de acht weken is Dr. van Dijl op woensdagmiddag aanwezig voor de injectables behandelingen.

De volgende data zijn:

Woensdag 3 oktober.

Woensdag 12 december.

Behanderlingen vinden plaats tussen 13:30 en 18:30.


Injectables (fillers of vulstoffen) zijn bijzonder geschikt voor de opvulling en verzachting van diepe rimpels, plooien en lijnen. Een behandeling met een injectable geeft meteen resultaat. Door de werkzame stof (bijvoorbeeld hyaluronzuur) worden huidfuncties geactiveerd en krijgt de huid in de weken na de behandeling steeds meer stevigheid en vorm. Ook voor het behandelen van littekens en het opvullen van lippen zijn injectables zeer geschikt.

De lederhuid (de fundamentele substantie van de huid) heeft een biochemische structuur die is opgebouwd uit hyaluronzuur en collageenvezels. Tal van elementen vullen de lederhuid aan door zich met het hyaluronzuur te binden. Dit zuur speelt in feite de rol van bindmiddel in de huid.Naarmate men ouder wordt, wordt het moeilijker voor de huid om zelf hyaluronzuur aan te maken. De huidveroudering ontstaat geleidelijk aan door vermindering van productie van eigen hyaluronzuur. Met de jaren vermindert hierdoor het huidlaagje in dikte, er verschijnen huidscheurtjes, doorgaans rimpels genoemd.

Plooien of rimpels kunnen ook veroorzaakt worden door de werking van huidspieren. Voorbeelden zijn de fronsrimpel boven de neus, de ┬┤bunnylines┬┤op de neus en de kraaienpootjes naast de ogen. Door het inactiveren van de onderliggende spiertjes wordt plooien en rimpelvorming voorkomen.

In de kliniek worden alleen 100% biologisch afbreekbare producten gebruikt die het verouderingsproces tijdelijk een halt toeroepen. Voor een langdurig resultaat moeten behandelingen met enige regelmaat herhaald worden. Dit interval verschilt per product.

Onze specialisten kijken niet alleen naar de rimpels, maar ook naar de wijze waarop behandelingen tot een harmonieus gezicht (en dus een mooier uiterlijk) zullen leiden.
Afhankelijk van de conditie van uw huid en het type rimpel dat behandeld moet worden, maakt de arts in overleg met u een keuze uit de beschikbare injectables.

Voor meer informatie, afspraken en tarieven kunt u contact met ons opnemen.

Afspraak maken: 0413 255 766 of info@jackyrutten.nl