Schoonheidsinstituut Jacky Rutten

Lichaamsmassage

De werking van massage

Waarom werkt een massage? Tijdens een massage worden bepaalde processen geactiveerd in het lichaam. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat een ‘standaard’ massage de volgende effect bewerkstelligd: doorbloeding

Een fysieke massage brengt in eerste instantie warmte en druk. Spiermassa, pezen, huid, zelfs organen worden warm onder de voortdurende beweging of druk van een massage. Warmte maakt soepel, zelfs op het kleinste niveau, met alle positieve gevolgen van dien: pezen worden weer buigzaam, littekenweefsel weer zacht en de huid weer flexibel. Onder de uitgeoefende druk worden zenuwen geprikkeld die opdracht geven tot vaatverwijding, ofwel betere doorbloeding. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd en voedingstoffen en zuurstofniveau worden beter aangevoerd. Massage bevordert ook de afvoer van vocht en bevordert de stofwisseling.

Edelsteenmassage €62,50-

Edelstenen geven tijdens de massage hun unieke zuivere trilling en mineralen af aan de huid. Blokkades worden hiermee opgeheven en het energieveld wordt gereinigd. Tijdens een edelsteenmassage wordt het lichaam in evenwicht gebracht en het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd. Spanningen en stress worden afgevoerd en vervangen door nieuwe, sprankelende energie. De edelstenen kunnen zowel warm als koud worden gebruikt tijdens de massage, dit is afhankelijk van de klacht.

Afspraak maken: 0413 255 766 of info@jackyrutten.nl