Schoonheidsinstituut Jacky Rutten

Young Living Oils: Een cadeautje van de natuur

De essential oils van Young Living… I’m hooked!
Essentiële olie is een cadeautje van de natuur. De essentie van de plant is als het ware in deze kleine flesje gestopt, zodat wij als mens (en dier) gebruik kunnen maken van al het goede dat de natuur ons te bieden heeft. Deze olie heeft ons al zo veel gebracht en dat gun ik jou en ieder ander ook!
 

Waarom is de olie van Young Living zo speciaal?

Young Living produceert essentiële oliën van therapeutisch niveau. Hiermee wordt bedoeld dat zij daadwerkelijk ondersteunend kunnen zijn aan je algehele welzijn. Young Living hanteert om dit niveau te bereiken enorm hoge eisen aan de productie van hun olie. Alleen door deze hoge eisen kunnen zij de kwaliteit bieden die zij voor ogen hebben; puur, hoog in therapeutische waarde en zonder genetische manipulatie of schadelijke chemicaliën.
 
Young Living hanteert een Seed to Seal beleid. Dat wil zeggen dat het hele proces van zaadje tot aan het verzegelen van de flesjes in eigen beheer is en streng gecontroleerd wordt door henzelf en derden.
Er zijn heel veel verschillende soorten essentiële oliën op de markt, maar de ene olie is de ander niet! Er zijn diverse aanbieders met essentiële olie van inferieure kwaliteit. Deze zijn enkel te gebruiken als lekker geurtje of voor in cosmetica en hebben verder geen hoge therapeutische waarde.
De olie van Young Living is van een heel ander niveau!

Koop hier Young Living Oils.